anja76, 41 jaar, Hetero, uit Tilburg

Hi Mannen, mijn naam is Anja. Ik hou ervan om telkens weer naar een andere reisbestemming te gaan. Ben helaas nog niet buiten Europa geweest, maar dat is wel mijn plan. Heb jij zin om met mij te reizen over de wereld? Verder ben ik een spontane griet, je kan op mij bouwen en ben heel eerlijk. Daar moet je als man ook tegen kunnen.

Ervaren, hetero en op zoek naar man, sexpartner in bed …. Stuur me een berichtje HIER.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 41
Komt uit: Nederland, Noord-Brabant
Woonplaats: Tilburg

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 180.00
Postuur: Normaal
Kleur haar: Zwart
Kleur ogen: Zwart

Mijn gevoelige plekjes: Kuiten, Heupen
Mijn kutje is: Ongeschoren
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ik zoek een man die stevig in zijn schoenen staat, weet wat hij wil, en zelfvertrouwen heeft. Kortom ik zoek een alfa mannetje 🙂

Mijn sexvoorkeuren:
Vraag maar…