ankomah, 29 jaar, Bisexueel, uit Accra

I am have never being in a relationship before. I am also a graduate from the university of Ghana. i am in search for a soul mate. And i also don’t check age all what i want is a man who will love truly. I don’t care either poor or rich all what matters is truly love, care and trust.

Altijd geil en op zoek naar vrouwelijke sexpartner in bed …. Stuur me een berichtje HIER.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel
Leeftijd: 29
Komt uit: Nederland, Overijssel
Woonplaats: Accra

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: -0.05
Postuur: Normaal
Kleur haar: Zwart
Kleur ogen: Zwart

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
A man who is lovely and sweet. A man who will not cheat on me. A man who let us stay forever.

Mijn sexvoorkeuren: