ikwilvreemdgaan, 54 jaar, Hetero, uit Utrecht

Wat een bijzondere site dit, ik ben echt nog geen 5 minuten lid en de mannen beginnen al te reageren… Ik zal eerst maar eens vertellen wat ik zoek: 1. Ik zoek een man tussen de 30-45 jaar 2. Deze is het liefst ook gebonden 3. Deze wil elke week afspreken voor sex. Ik wil er ook niet teveel berichtjes aan wagen want ik ben niet van plan hier veel te besteden…

Ervaren, hetero en op zoek naar man, sexpartner in bed …. Stuur me een berichtje HIER.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 54
Komt uit: Nederland, Utrecht
Woonplaats: Utrecht

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Getrouwd
Lengte: 168.00
Postuur: Volslank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren: