Lydiatje, 42 jaar uit West-vlaanderen

Pure West-Vlaamse in hart en nieren op zoek naar een echte man. Zo eentje die van aanpakken weet en niet bang is om zijn gedacht te zeggen. De zogenaamde nieuwe man is niet voor mij weggelegd. Poetsen en koken verwacht ik dus niet van je en evenmin verwacht ik elke dag bloemen. Ik heb veel liever dat je met daden toont dat je me graag ziet, dus bij deze… Bestaan deze mannen nog?

Ik woon in West-vlaanderen, België.

Ben je al nieuwsgierig naar mij? Als je meer wilt weten, wat ik bij voorbeeld leuk en/of lekker vind, dus hobby en (sex)voorkeuren, stuur me even berichtje HIER!

Naam: Lydiatje
Leeftijd: 42
Lengte: 175-180
Postuur: Normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: grijs
Mijn borsten: vertel ik later
Mijn kutje is Ongeschoren
Afkomst: blank
Relatiestatus: Single
Opleiding: MBO

Is zij niet wat je zoekt? Misschien val je op één van deze vrouwen: