nienkevonanimal, 46 jaar, Hetero, uit Terschelling

Woon op Terschelling. Het waait hier vaak een stuk harder dan aan wal maar wat is de natuur hier prachtig. Ik maak regelmatig heerlijke wandelingen door de bossen en op het wad. De vrijheid die hier is op het eiland is uniek. Ben zoekende naar iemand met wie ik dit unieke gevoel kan ervaren. Al dat natuurschoon bewonderen is alleen heerlijk natuurlijk maar zou zoveel fijner zijn samen. Ik ben bewust kinderloos en zoek iemand die ook geen kinderen heeft. Leeftijd stel ik ook geen eisen aan mits niet extreem is.

Ervaren, hetero en op zoek naar man, sexpartner in bed …. Stuur me een berichtje HIER.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 46
Komt uit: Nederland, Friesland
Woonplaats: Terschelling

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 169.00
Postuur: Volslank
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ben jij een echte natuurliefhebber en heb je zin om eens een heerlijke dag naar Terschelling te komen? Wandelen en heerlijk van de natuur genieten? Woonplaats speelt geen rol. Veerdienst is prima en beschik over eigen auto.

Mijn sexvoorkeuren: