Roodhoofdje, 45 jaar, homo uit Overijssel

Hallo ik ben Ron, een roodharige bi man die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen. Ik heb een relatie waarin ik wel gewoon vrij ben om te gaan en staan, of het bed te delen wie ik wil. Wat mannen betreft dan, zij is de enige vrouw in mijn leven. Deze vrijheid is heerlijk en ik wens dit iedereen toe. Dus als jij als man een goed uitziende roodharige aardige en spontane man zoekt om in stijl een avondje heerlijk mee te genieten, stuur me dan jouw persoonlijke boodschap en wie weet kunnen we al snel afspreken voor een date.

Alleen voor vrouwen. Zoek jij een man voor sex? Nooit te oud om te leren en geil te zijn. Ik wacht op een bericht van jou HIER.

Naam: Roodhoofdje
Geslacht: man
Leeftijd: 45
Komt uit: Overijssel
Penislengte: 16
Geaardheid: homo
Gewicht: 77
Lengte: 182
Postuur: normaal
Kleur haar: rood
Kleur ogen: groen

Ik hou van:

En misschien nog veel meer! Jij ook?